Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

HAVAALANINA GİTMEK SORUN OLMAYACAK

HABERLER | HAVAALANINA GİTMEK SORUN OLMAYACAK için yorumlar kapalı
HAVAALANINA GİTMEK SORUN OLMAYACAK
 

Tarifeli seferlerin arttığı ve Bursa Münih uçuşlarını başlayacağı bu günlerde bir güzel haber de Yenişehir Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifinden geldi.

  Yenişehir Otobüs ve Minibüs Kooperatifi Başkanı İrfan Özkul, Yenişehir Havaalanı kullanan yolcuların artık havaalanına gidip gelmekte sıkıntı çekmeyeceklerini söyledi.

   Yenişehir Otobüs ve Minibüs Kooperatifi Başkanı İrfan Özkul konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Daha önce saat başı girdikleri Havaalanı’na bundan böyle yolcu olduğu takdirde sürekli gireceklerini ifade eden İrfan Özkul, hiçbir yolcuyu mağdur etmeyeceklerini, bunun için de ellerinden gelen gayreti sonuna kadar göstereceklerini vurguladı.

   Yenişehir Otobüs ve Minibüs Kooperatifi Başkanı İrfan Özkul “Yenişehir’den Bursa istikametine giden araçlarda yolcu olduğu taktirde havaalanına zaten her zaman giriyorduk. Bursa’dan havaalanına gelen yolcular da bunu şoför arkadaşlarımıza söylerlerse, şoför arkadaşlarımız da araçları ile havaalanına girip yolcuları bırakacaklardır. Yolcu sayısı önemli değil, 1 yolcu bile olsa havaalanına giriyoruz. Bize ulaşmak isteyen yolcular da olursa 772 36 20 No’lu telefondan bize ulaşabilirler. İrtibat telefonlarımız havaalanı güvenliğinde de var” diye konuştu.  

   Kooperatif bünyesinde 5 yaşından büyük araç olmadığını özellikle belirten İrfan Özkul, yolculara en konforlu şekilde hizmet verdiklerinin altını çizdi. İrfan Özkul, kooperatifin bugüne gelmesinde ve kaliteli hizmet vermesinde Yenişehir halkının çok büyük emeği ve güveni olduğunu söyledi ve Yenişehir halkına teşekkür etti. Özkul, geçmişte kooperatife hizmet etmiş tüm yöneticilerin, yönetim kurullarının da katkısını göz ardı etmediklerini belirtti.

   Her hangi bir olumsuzluk durumunda kendilerinin uyarılmasını istediklerini de söyleyen İrfan Özkul, amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu, deneyimli ekipleri ile bunu da başardıklarını sözlerine ekledi.